نورپردازی در دکوراسیون داخلی قسمت ۲

اولین حالت توهم فضا یا خیال انگیزی فضا است در

فهرست مطالب

نورپردازی در دکوراسیون داخلی قسمت ۲

در این ویدئو با ارائه نکاتی در مورد نورپردازی در طراحی داخلی در خدمتتان هستیم. ما به بررسی این می‌پردازیم که چگونه نورپردازی مناسب می‌تواند هر فضایی را متحول کرده و جذابیت ظاهری آن را افزایش دهد. برای شخصی که به‌ دنبال به‌ روزرسانی فضای زندگی خود است یا یک طراح داخلی حرفه‌ای که به دنبال ایده برای افزایش کیفیت فضا با نورپردازی است، این ویدئو شما را با چگونگی استفاده از نورپردازی به منظور ایجاد یک محیط زیبا و کاربردی، آشنا می‌کند.

توهم فضا:

اولین حالت توهم فضا یا خیال انگیزی فضا است در این حالت نور طبیعی و مصنوعی هردو در این خیال انگیزی تاثیر دارند اتاق های تاریک کوچک حس میشوند. در صورتی که اتاق های روشن بزرگ تر احساس میشن زمانی که در اتاقی نور کافی وجود نداشته باشد. احساس خفگی به ما دست میدهد و نزدیک بودن اشیا مانند مبل ها هم این قضیه را تشدید می کند.

اگر اتاق بیش از حد تاریک باشد راه حل این است که دنبال راهی برای افزایش نور طبیعی بگردیم استفاده از نورپردازی میتواند به رنگ های کلی یک اتاق اضافه یا کم بشود. رنگ های تیره اتاق ها را کوچک تر نشان میدهند در حالی که دیوار هایی با رنگ روشن فضا را بزرگ تر نشان میدهند توهم یا خیال انگیزی فضا توسط نوری که از سطح دیوار ها منعکس میشود تعریف میشود. برخی از انواع روشنایی ها با روشنایی بیشتر دیوار ها به این خیال انگیزی کمک می کنند علاوه این نور جهت دار میتواند رنگ دیوار را نرم کند و برنحوه روشن یا تیره بودن یک دیوار یا یک قسمت تاثیر بگذارد اگر نور طبیعی دردسترس نباشد. دیوارکوب ها، چراغ های خوشه و اون نور های آویز میتونند به این تجسم و توهم فضا کمک کنند.

لحن و جَو:

دومین آیتم، لحن، اتمسفر یا جَو فضا است نور مناسب اتمسفر فضای اتاق را ایجاد میکند. برای اتاق های مختلف نور مناسب وجود دارد و نکته اصلی اینکه قبل از انتخاب چراغ به کاربری یا کاربرد اون اتاق توجه کنید. به عنوان مثال یک اتاق مطالعه به نور پردازی موضعی نیاز دارد درحالی که برای اتاق لاندری یا خشکشویی به فلورسنت فشرده بدون تابش خیره کننده نیاز است. آشپزخانه ناهارخوری و اتاق نشیمن نیاز به لایه های مختلف نور دارد تا عمق و بافت هر فضا کامل درک شود.

بازتاب و سایه:

سومین حالت بازتاب و سایه است سایه، نور و بازتاب آن از جنبه های اساسی روشنایی است جایی که منبع نور در یک اتاق قرار دارد جهت سایه را تعیین میکند بدون سایه امکان ندارد به بافت و یا تنوع دست پیدا کرد بسته به عملکرد فضا نور مناسبی را نصب کنید. که به شما این امکان را بدهد که درصورت لازم بازتاب هایی را حذف کنید یا هایلایت هایی را بپوشانید یا آنها را تقویت کنید.

نقاط کانونی:

نکته دیگر که وجود دارد نقطات کانونی در هر اتاق است روشن ترین نقطه همیشه توجه را به خودش جلب می کند. نقطه کانونی میتواند از طریق عمق یا نور بوجود بیاد برای ایجاد نقطه کانونی از نصب دو نور در طرفین دیوار میتوانید عمق ایجاد کنید و به نوعی مرکز توجه را در بین دو چراغ بوجود بیاورید. برای نصب تابلو ها و یا آینه ها هم مناسب است راه دیگر در نظر گرفتن یک منبع نور در بالای تابلو و یا آینه است یا حتی شومینه نورپردازی عملکرد را بهبود می بخشد گفته میشه بهبود عملکرد یک فضا یکی از اصلی ترین نقش های روشنایی در حوزه طراحی داخلی که میتواند کار را آسان تر کند، امنیت فضا را بالا ببرد و به نوعی فضای مناسبی را برای همه تضمین کند. علاوه بر این تولیدکنندگان روشنایی معتقدند روشنایی برای رسیدن به یک هدف لازم است وگرنه اصراف پول یا انرژی است چراغ های نصب شده روی سطوح یا فضاهای بزرگی مثل سالن ها و سرسراها یا لابی نه فقط باعث بیشتر شدن جذابیت فضا میشوند. بلکه در واقعیت نور عالی آنها باعث میشود کاربری یا عملکرد بهتری را در فضا یا تمام فضا ها ارائه میشود.

سخن پایانی:

ممنون از اینکه در این آموزش با ما همراه بودید امیدوارم نکات لازم را دریافت کرده باشید و لذت برده باشید اگر هر سوال و یا کامنتی دارید میتوانید در قسمت نظرات همین آموزش برای ما ارسال نمایید.

منبع: مفیدی دیزاین – ارائه دهنده خدمات معماری و طراحی داخلی.

نظرات و سوالات

نظرات و سوالات خود را با ما درمیان بگذارید

امتیاز دهید 

اشتراک گذاری

پرسش و پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *